Τα συμβόλαια... και ο Κέρκεζ!

Ο βασικός στόχος που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη επιτεύχθηκε ουσιαστικά για την ΑΕΛ αλλά υπάρχει και ο μεγάλος στόχος που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ανεξάρτητα απο την κατάκτηση του ή όχι, τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που απασχολεί την ΑΕΛ είναι τα θέματα που αφορούν μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίου αφού η ομάδα έχει ανεβάσει τον πήχη...

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδειξε ότι μπορεί να στήσει μια καλή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και έτσι ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά.

Δουλεύει με φθηνό μπάτζετ και αρκούμενος σε αυτά που έχει, τα συμφωνηθέντα(*εισιτήριο Ευρώπη) τηρούνται και αυτά είναι πράγματα που άρεσαν στον Αντρέα Σοφοκλέους. Παράλληλα, μοναδικό ερωτηματικό είναι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, με τον πρόεδρο να βάζει το χέρι στην τσέπη και να δίνει τα εφόδια για να έχει ποιοτικές προσθήκες.

Φυσικά κάποιες κινήσεις έγιναν αφού με την ομάδα έχουν ανανεώσει επτά ποδοσφαιριστές(Λεάντρο Σίλβα, Τεϊσέιρα, Τόρες, Γουίλερ, Φιντέλις, Αβράαμ, Πρόσεκ). Από εκεί και πέρα υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν, αυτά των Λαφράνς, Τζούνιορ και Βοζίνια. 

Η ΑΕΛ θέλει να τους κρατήσει όμως αν δεν τα βρουν στο οικονομικό δεν θα τα... βάψουν και μαύρα.

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δεν θα αργήσουν να έρθουν οι επόμενες ανακοινώσεις. ***Λήγει και το συμβόλαιο του Μάριου Νικολάου που βρίσκεται εκτός πλάνων από την αρχή της σεζόν