ΔΕΔΟΜΕΝΟ… το αγωνιστικό της κομμάτι!

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να παραχώρησε άδεια στους ποδοσφαιριστές του, με αφορμή τις γιορτές του Πασχα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι το μυαλό του έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται το ματς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για τον τελικό κυπέλλου.

 Όχι τόσο σε επίπεδο τακτικής, όσο σε επίπεδο διαχείρισης των παικτών που θέλει να έχει έτοιμους ή κάποιων άλλων που θέλει να τεστάρει για να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει.

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν δεδομένη την αλλαγή της ομάδας της Λεμεσού στην αγωνιστική της εικόνα, λόγω του ότι «παίζεται» η χρονιά της σε ένα ματς. Αναμφίβολα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί η ΑΕΛ να «βλέπει» Κύπελλο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ θα προφυλάξει το βασικό του κορμό μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι και το θέμα πρεστίζ, ενώ ακόμη και αν ξεκουράσει κάποιους παίκτες αυτοί που θα ρίξει μέσα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι και τον τελικό, θα είναι έτοιμοι για να παλέψουν για την νίκη.

Υπό αυτή την έννοια με την Ομόνοια είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεται να προχωρήσει στο μεγαλύτερο ροτέισον που έχει κάνει από την πρώτη μέρα που κάθισε στο τιμόνι των «γαλαζοκιτρίνων».

Αφενός γιατί υπάρχουν παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί και παρουσιάζουν φανερά σημάδια κόπωσης κι από την άλλη γιατί υπάρχει και μια άλλη κατηγορία εκείνων που περιμένουν να πάρουν μια ευκαιρία για να δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως οι ποδοσφαιριστές του θα χαλαρώσουν και θα πάνε να δώσουν μόνο ένα παιχνίδι για το τέλος της χρονιάς.

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να τους βγάλει εκτός ρυθμού παρόλα αυτά να τους διατηρήσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης.