Έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί πως ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι δίκαιος απέναντι στους παίκτες του κι αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα του Βόσνιου τεχνικού που έχει «κερδίσει» τους γαλαζοκίτρινους. Είναι επίσης δεδομένο πως ο Κέρκεζ δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που βλέπει ότι δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν πολύ στις προπονήσεις.
Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα είναι ο Γερολέμου.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που διεξήχθη στο Κοινοτικό Στάδιο της Παρεκκλησιάς, απέναντι στην Ζάμαλεκ και έδειξε ότι μπορεί να καθιερωθεί στην ΑΕΛ. Με ατέλειωτα τρεξίματα και με την ταχύτητα και εκρηκτικότητα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν για εκείνον από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Δεν είναι αποκάλυψη. Είναι ο θησαυρός της ομάδας.
Ξέρει πολύ καλά ότι ο συναγωνισμός στην ΑΕΛ είναι μεγάλος και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει το «στοίχημα». Τις δυνατότητες τις έχει και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι έχει και την εμπιστοσύνη του προπονητή του.
Πάντως, έδειξε ότι διαθέτει τρομερή σιγουριά στις πάσες και μεγάλη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο.
Η ποιότητά του είναι δεδομένη και τα στοιχεία του δεν υπάρχουν σε άλλον παίκτη του ρόστερ της ΑΕΛ.
Είναι η επιλογή που μπορεί να δώσει την λύση στον Ντούσαν Κέρκεζ και να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες.
Την φετινή χρονιά θα είναι και το μεγάλο κέρδος της ΑΕΛ.