ΑΕΛ/Φορμάρεται... πριν τον Άρη! (φώτος)

Φιλική νίκη που πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά στην Βουλγαρία πέτυχε η ΑΕΛ. Οι Κυπελλούχοι επικράτησαν με 2-0 της πολύ πιο έτοιμης (έξι φιλικά/31 Ιουλίου αρχίζει το πρωτάθλημα της) Ολεσάντρια. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δοκίμασε ξανά το 3-5-2 και με βάση της εικόνας των ποδοσφαιριστών του θα έμεινε ικανοποιημένος. Γκολάρα ο Αγκάνοβιτς, γκολ με πέναλτι ο Χουράδο. Σταθερή πίσω η Λεμεσιανή ομάδα, είχε τις ευκαιρίες της για περισσότερα τέρματα με αποκορύφωμα το άστοχο πέναλτι του Γκαζαριάν στο 77’. Δυνατό φιλικό με νίκη για την ΑΕΛ απέναντι σε αντίπαλο (τερμάτισε 3η πίσω από Δυναμό και Σαχτάρ) που θα αγωνίζεται στο Europa League. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.

-3' Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για την Ολεσάντρια, ο Βοζίνια σταθερά αποκρούει

- 23' Απαντά στις ευκαιρίες η ΑΕΛ. Ωραίος συνδυασμός μεταξύ Χουράδο και Αβραάμ, ο Γκοντάλ κάνει το γέμισμα, ο Αγκάνοβιτς, το κεφάλι, μόλις άουτ η μπάλα.

- 30' Συμπληρώθηκε το 30λεπτο, χωρίς πολλές φάσεις το φιλικό, Παιχνίδι κέντρου ανάμεσα στις δυο ομάδες.

- 37' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και 1-0. Ο Αγκάνοβιτς με ωραίο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Όμορφο γκολ από τον μεσοεπιθετικό των "γαλαζοκιτρίνων".

- 42' Απειλεί και για δεύτερο γκολ η ΑΕΛ, απευθείας φάουλ του Αβραάμ, δύσκολη απόκρουση του κίπερ των Ουκρανών.

Τέλος ημιχρόνου

Έναρξη β΄ημιχρόνου

- 49' Συρτό σουτ εκτός περιοχής τους Αντάμοβιτς, η μπάλα κάπου βρίσκει, αλλάζει πορεία μπλοκάρει δύσκολα ο κίπερ της Ολεσάντριας.

- 51' Έμμεσο χτύπημα για την Ολεσάντρια. Εκτελούν οι Ουκρανοί, σε κόρνερ η άμυνα της ΑΕΛ

-55' Σουτ του Αντάμοβιτς και πάλι, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

- 62' ΠΕΝΑΛΤΙ για την ΑΕΛ.

- 63 ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και 2-0. Ο Χουράδο ευστοχεί και διπλασιάζει τα τέρματα των γαλαζοκιτρίνων. 

- 69' Μεγάλη ευκαιρία για τους Ουκρανούς. Στο ύψος του πέναλτι έγινε το σουτ, η μπάλα παράλληλα με την εστία.

- 73' Κίτρινη σε Νιλς

-76' ΠΕΝΑΛΤΙ για την ΑΕΛ. Ευκαιρία για τρίτο τέρμα.

- 77' Κακή εκτέλεση, άουτ η μπάλα από τον Γκαζαριάν.

ΤΕΛΟΣ

Η εντεκάδα της ΑΕΛ: Βοζίνια, Γκοντάλ, Ντόσα (Ράσο 45'), Τεισεϊρα, Νιλς (Κυριάκου 80') Νταβόρ, Γκαστανάγια (Γουήλερ 45'), Ανάμοβιτς (Γερολέμου 80'), Αβραάμ (Γκαζαριάν 45'), Αγκάνοβιτς και Χουράδο (Τόρες 80').

Με 3-5-2 η ομάδα του Κέρκεζ. Ντόσα-Τεξείρα-Γκοντάλ η τριάδα, Νταβόρ-Γκαστανάγια-Αντάμοβιτς οι τρεις του κέντρου, Νιλς-Αβραάμ τα μπακ χαφ και δίδυμο μπροστά Χουράδο-Αγκάνοβιτς.