(ΑΕΛ προπώληση) Τα εισιτήρια για Βικελίδης

Στην κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια της ΑΕΛ για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες...

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον 2ο Προκριματικό γύρο του UEFA EUROPA LEAGUE ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη (18/07) από το AEL OFFICIAL SHOP.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας ότι την Πέμπτη (18/07), Παρασκευή (19/07) και Σάββατο (20/07) η διάθεση των εισιτήριων θα αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2019-20 (όλες οι κατηγορίες και η Αντι-κάρτα).
 
Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και Αντι-κάρτας, δικαιούται από ένα εισιτήριο καθώς επίσης και εισιτήριο για τα μέλη της οικογένειας τους.
 
Όσοι φοιτητές οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα και επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο, θα πρέπει επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο 99383800 για να προ κρατήσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση/αναφορά της φοιτητικής τους ταυτότητας. Τα εισιτήρια θα τα παραλάβουν από το ξενοδοχείο Metropolitan τις μέρες που αναφέρονται πιο κάτω.
 
Σε περίπτωση που απομείνουν διαθέσιμα εισιτήρια, θα τεθούν προς διάθεση την Δευτέρα 22/07 σε ανοιχτή προπώληση προς όλο το κόσμο στην Μπουτίκ της ομάδας μας, καθώς επίσης και την Τετάρτη 24/07 και Πέμπτη 25/07 στο ξενοδοχείο Metropolitan στην Θεσσαλονίκη.