"Δεν περίμενα τόσους οπαδούς σε ένα φιλικό"

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Ατρόμητου και τόνισε πως δεν περίμενε τόσο πολύ κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά δεν περίμενα να έρθουν σήμερα, σε ένα φιλικό προετοιμασίας, τόσοι οπαδοί μας. Τους ευχαριστώ πολύ για την σημερινή τους παρουσία, μου έκανε μεγάλη εντύπωση.  Ήταν ένα φιλικό όμως είναι σημαντικό να κερδίζεις παιχνίδια ακόμη και φιλικά. Από αυτές τις νίκες χτίζεται ο χαρακτήρας μας. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε λιγες μέρες και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό».

Για την συνεργασία του με τον Φετφατζίδη και τους συμπαίκτες του: «Είναι το πρώτο παιχνίδι οπότε είναι δύσκολο να μάθεις κάθε παίκτη. Όσο περνουν οι μέρες θα αποκτάμε περισσότερη χημεία. Σήμερα το βασικό μου μέλλημα ήταν η άμυνα, όμως όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνω όλο και περισσότερο τους συμπαίκτες μου».

Για τις διαφορετικές συνθήκες στην Θεσσαλονίκη: «Έχει πολλή ζέστη εδώ όμως είμαι επαγγελματίας αθλητής και προσαρμόζομαι σε κάθε συνθήκη. Έτρεξα πάρα πολύ στο πρώτο μέρος, μετά είδα πως οι ανάσες δεν είναι ίδιες με την Σουηδία, θα δουλέψω για να βελτιωθώ». 

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: «Η προτεραιότητα μας είναι η άμυνα. Ξέρουμε ότι θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, καθώς διαθέτουμε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μπροστά, όμως για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να θωρακίσουμε την άμυνα μας για να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση μπροστά».