Μπορεί στην ΑΕΛ να μην λένε δημόσια ότι ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει και της νέας σεζόν, ωστόσο ο Χριστάκης Χριστοφόρου άρχισε από τώρα να βλέπει κάποιους ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που θα είναι και τη νέα περίοδο στο τιμόνι της ομάδας και θα κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που τόνισε και ο ίδιος σε προηγούμενες δημοσιογραφικές διασκέψεις.
Ήδη, γνωρίζει τι γίνεται με κάποιους ποδοσφαιριστές τόσο μεγάλων όσο και μικρών ομάδων στην Κύπρο που λήγουν τα συμβόλαιά τους και σύντομα θα γίνουν κινήσεις για απόκτησή τους.
Παράλληλα, εξετάζει τις περιπτώσεις και 2-3 νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών, καθώς θέλει να... εμβολιάσει το ρόστερ των "γαλαζοκιτρίνων" με ακόμα περισσότερους "ντόπιους" παίκτες.