ΑΙΧΜΕΣ από Σάββα: "Κάποιοι να αναλογιστούν τις ευθύνες - Να σταθούν στο ύψος τους"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Άρη, ο προπονητής της Αλκής Σάββας Δαμιανού ανέφερε...

"Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για τους θεατές, όχι για εμάς τους προπονητές. Αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει ήταν η Αλκή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Άρη που μας δημιούργησε ελάχιστα προβλήματα αλλά στο τέλος σκόραρε τρία γκολ.

Θεωρώ ότι μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε όσον αφορά τα εύκολα γκολ που δεχθήκαμε. Όμως και κάποιοι άλλοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν βλέπουμε οικογένειες και μωρά. Τρώμε απίστευτες ώρες, πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος τους. Θα είναι αμφίρροπο και δύσκολο πρωτάθλημα. Πολλά μικρά πράγματα αν μαζευτούν γίνονται μεγάλα. Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά, συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι μακρύ.

Η Αλκή είναι μια ομάδα αξιόλογη που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά για τα επόμενα παιχνίδια".

* Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA

Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy