Τον λένε... Chafik Tigroudja

Τηρουμένων των αναλογιών η Αλκή έχει πολύ καλή ομάδα, στελεχωμένη από ποιοτικούς παίκτες.

Με πολύ μικρό μπάτζετ ο Σάββας Δαμιανού έχει καταφέρει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μάλλον όλοι συμφωνούν πως η Αλκή δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό.

Μεταξύ των πολλών παικτών που ξεχωρίζουν είναι ο Τιγκρουτζιά. Μπορεί οι προβολείς να πηγαίνουν κυρίως στον Φαμπρίτσιο που έχει σκοράρει 9 φορές, αλλά ο 25χρονος Γάλλο-Αλγερινός μέσος κάνει εξαιρετική σεζόν προερχένος από την Γ΄ Κατηγορία της Γαλλίας!

Αγωνιζόμενος στον άξονα (θέση Νο8) κάνει τη διαφορά στην Αλκή. Με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πολλά τρεξίματα είναι ο ποδοσφαιριστής που ουσιαστικά ενώνει τη μεσαία γραμμή με την επιθετική. 

Αν συνεχίσει έτσι πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες του νησιού ο Τιγκρουτζιά.