Τα εισιτήρια με Αλκή

Έναρξη προπώλησης για την Πάφο FC που φιλοξενεί την Αλκή Ορόκλινη στο "Στέλιος Κυριακίδης" για την 6η αγωνιστική...

Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC – Αλκή Ορόκλινη που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 22/10/2018 και ώρα 19:00 στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από σήμερα Τετάρτη 17/10 έως και την Παρασκευή από τις 9.00 έως και τις 17:00 καθώς και τη Δευτέρα , στα γραφεία της PAFOS FC, Λόρδου Βύρωνος 2. 
Για τους φίλους της ομάδας μας εισιτήρια θα προπωλούνται και στα εκδοτήρια της Αίθουσας ‘’Αφροδίτη’’ πριν την έναρξη του αγώνα όπου θα γίνεται και η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ από τις 12:00 έως τις 19:00. Οι είσοδοι του σταδίου καθώς και τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν στις 17.30.

Οι φίλοι της Αλκής Ορόκλινη θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τις 17:30 στα εκδοτήρια του Σταδίου τα οποία βρίσκονται στην πλευρά της κερκίδας των γηπεδούχων (Δυτική).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν, ΑΜΕΑ δωρεάν με την συνοδεία ενός ατόμου (ο συνοδός θα πρέπει να κατέχει Κάρτα Φιλάθλου). 
Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου. 
Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φιλοξενούμενοι την Ανατολική.

Όλοι μαζί για μία νέα αρχή! Γιατί... #ΠάφοςΕίσαι !

*Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.