Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αλκή στο Αμμόχωστος κόντρα στη Δόξα και αποδεικνύοντας ξανά πως είναι ακόμα εδώ!
Με το τέλος του αγώνα παίκτες και παράγοντες της ομάδας έστησαν το δικό τους πάρτι στα αποδυτήρια τραγουδώντας αγκαλιασμένοι για την επιτυχία τους.
Έκλεισαν το 2018 με ενθουσιασμό και χαμόγελα που αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στην πιο πάνω φωτογραφία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας!
Η ανακοίνωση της Αθάνατης:
Σπουδαίας σημασίας νίκη σημείωσε σήμερα η ομάδα μας. Κέρδισε με 2-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Σκόρερ οι Σπόλιαριτς και Ακόστα.
Η επιτυχία αυτή πανηγυρίστηκε στα αποδυτήρια από τους πρωταγωνιστές, τους οποίους συγχαίρει η διοίκηση για την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Ευχαριστίες και προς τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Αναμένουμε περισσότερη υποστήριξη στη συνέχεια.
Με την ευκαιρία, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019.
- ΑΛΚΗ ΑΘΑΝΑΤΗ -
