"Υπήρχαν νύχτες που δεν κοιμόμουν/Δεν ανέχομαι να βρίζουν παίκτες"

Ο Πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, ‘“Ώρα για Μπάλα”. Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του…

“Πολύ πιθανόν να παιχτούν όλα στον αγώνα με την Ένωση στο Παραλίμνι. Ο βαθμός που πήρε η Ένωση με την Ανόρθωση ήταν πολύ σημαντικός”

Για την ανάρτηση του στα ΜΚΔ: “Θέλησαν να θυμίσω στον κόσμο πως περάσαμε πέντε χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Κινδυνεύουμε αλλά δεν ανέχομαι να βρίζουν παίκτες και προπονητή” 

Για το μπάτζετ: “Όλα μαζί και το λεωφορείο ακόμα 750 χιλιάδες. Με ρώτησε ένας από ομάδα της πρώτης εξάδας πόσα παίρνουν όσοι παίζουν και του έλεγα 25 χιλιάδες και 35 χιλιάδες”

Για το οικονομικό: “Υπήρξαν νύχτες που δεν κοιμόμουν γιατί έπρεπε να βρω λεφτά”.

Για το μοντέλο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: “Αν δούμε το πρωτάθλημα ως προϊόν και όχι την ομάδα μας μόνο, υπάρχουν λύσεις. Το πιο σημαντικό έσοδο είναι τα τηλεοπτικά. Εμείς πήραμε 250 χιλιάδες. Οι ομάδες της τετράδας πόσα παίρνουν; Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς. Το μοντέλο με τις 12 ομάδες είναι πετυχημένο”

Για τον Σακκά: “Τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη δεν υπήρχε ατζέντης που δεν μου έστειλε βιογραφικό προπονητή, τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε”

Για τον Σάββα Δαμιανού: “Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις και με το Σάββα και με το Λούη Στεφανή. Ίσως μετά από αυτά τα πετυχημένα χρόνια να ήθελε το κάτι παραπάνω και να τον φόβιζε ο προϋπολογισμός”

Τόνισε επίσης… “Κάναμε προτάσεις με αυξήσεις 10% αλλά στο ποδόσφαιρο φαίνεται δεν ικανοποιεί. Οι περισσότεροι αρνήθηκαν. Να βγούμε εκτός προϋπολογισμού για κάποιο παίκτη; Για το Φαμπρίτσιο π.χ. Έπαιρνε 3,5 χιλ. Του δώσαμε έξι και ζήτησε εννιά. Καλά πού θα τα βρούμε; Εμείς εννιά δίνουμε σε τρεις παίκτες. Δέχθηκα κριτική που έφυγε ο Φαμπρίτσιο αλλά πρώτα είναι το σωματείο και μετά εγώ”