Το... τώρα για Τιμούρ και Ανό

Μπορεί το όνειρο χιλιάδων Ανορθωσιατών να είναι η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια και πάλι στο "σπίτι" του, στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα και κακώς δημιουργούνται προσδοκίες στις τάξεις του κόσμου.

Σαφώς και η περίπτωση του Γεωργιανού τεχνικού κρίνεται ως ιδανικότερη για όλους στις τάξεις των φίλων της "Κυρίας", όμως παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν έντονα τις τελευταίες ώρες δεν υφίσταται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή.

Παρότι δεν έχει αποκλείσει την περίπτωση να συναντηθεί και να συζητήσει με τον πρόεδρο Χρήστο Πουλλαΐδη, λόγω των άριστων σχέσεων τους, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανοικτός για συμφωνία, αφού όπως προαναφέραμε υπάρχουν άλλες σημαντικές παράμετροι για τον Τιμούρ.

Μάλιστα, ο Κετσπάγια έχει ενώπιόν του κάποια ζητήματα με 2-3 ομάδες του εξωτερικού κι εκεί επικεντρώνει την προσοχή του.

Όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος η αγάπη του για την Ανόρθωση είναι δεδομένη και ποτέ δεν έχει κλείσει την πόρτα της επιστροφής, αλλά προτεραιότητά του και μεγάλο του όνειρο είναι να κυνηγήσει τις πιθανότητές του για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, φτάνει να τον ικανοποιεί βέβαια η πρόταση που θα δεχθεί.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε απορρίψει δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ, όχι λόγω οικονομικού, αλλά για άλλους λόγους.