Πλησιάζει η μέρα έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στην ομάδα της Ανόρθωσης και πλησιάζουν και οι... ανακοινώσεις από πλευράς "Κυρίας".
Ο Άντρε Πάους είναι σε συνεχή επαφή με το Σταν Φαλξ, με τους δύο άνδρες να αναμένονται να έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί μας, έχοντας αρκετές εισηγήσεις για τα θέματα προγραμματισμού.
Παράλληλα, από την Ολλανδία όπου βρίσκονται κρατούν ενήμερη τη διοίκηση Πουλλαΐδη για τις σκέψεις που κάνουν όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ τόσο στα θέματα ανανεώσεων συμβολαίων όσο και στη μετεγγραφική ενίσχυση των "κυανόλευκων".
Για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ωστόσο δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της βδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα -έστω κι αν δεν βρίσκονται στο νησί μας οι Πάους και Φαλξ.