Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο οποίος παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ανάμεσα σε άλλα, ο Γεωργιανός μέσος, είπε:
"Bρίσκομαι στην Κύπρο. Η πρώτη συνάντηση είναι σε δέκα μέρες, ωστόσο ήρθα εδώ γιατί αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με το γόνατό μου. Θα το συζητήσω με την ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε για να το ξεπεράσω".
"Πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα έχουμε πιο ψηλούς στόχους. Όσο αφορά την πολιτική της ομάδας στα μεταγραφικά, δεν μπορώ να πω ποιοι παίκτες θα την ενισχύσουν".
"Θεωρώ ότι ο Αμπουρτζάνια θα παραμείνει στην Ανόρθωση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αυτή τη στιγμή είναι σε επαφές με τη διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας τους".
"Εύχομαι καλή τύχη στον Γκελασβίλι στην Πάφο. Γνωρίζω ότι εκεί θα βρει κι άλλους Γεωργιανούς που αποκτήθηκαν από τον Οθέλλο".
"Ο στόχος της Ανόρθωσης είναι πάντοτε να παλεύει για τις πρώτες θέσεις. Ελπίζω τη νέα σεζόν να είμαστε πιο γεμάτοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα θα μπορούσαμε για κάτι καλύτερο την περασμένη σεζόν, αλλά ήμασταν άπειροι και δεν είχαμε τη σταθερότητα που θα θέλαμε".