Καμία επαφή Αλβαρίνιο-Ζάβισα (δηλώσεις)

Kαμία επαφή δεν υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε Ζάβισα και Αλβαρίνιο, όπως σημειώνουν ρεπορτάζ στον Πολωνικό Τύπο.

O Πορτογάλος θέλει να φύγει από την ομάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Την περασμένη βδομάδα επικαλέστηκε τραυματισμό και δεν πήγε για προπόνηση ενώ την Δευτέρα το απόγευμα είχε προγραμματιστεί να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες δεν έδωσε το παρόν του. Μάλιστα, δεν απαντούσε ούτε στα τηλέφωνα των ανθρώπων της Ζάβισα.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Radosław Osuch, σχολίασε επί του θέματος: "Ελπίζω πως ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή θα λύσουν αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανένα να κάνει προπόνηση. Με τον Αλβαρίνιο υπήρχαν πολύ καλές συνθήκες. Θα μπορούσαμε στο παρελθόν να του κάνουμε μείωση στον μισθό αλλά δεν το κάναμε. Ο ίδιος και ο μάνατζέρ του πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον σύλλογο. Ο Αλβαρίνιο σίγουρα δεν θα φύγει από την Ζάβισα δωρεάν. Αν ο μάνατζερ βρει ομάδα που πληρώνει καλά λεφτά, τότε θα κάτσουμε κάτω και θα μιλήσουμε".