Αποθεραπεία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στην Ανόρθωση.
Αύριο οι ποδοσφαιριστές της "Κυρίας" θα προπονηθούν κανονικά, με τον Τόνι Κάλβο να αναμένεται να δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Μάλιστα, από αύριο αναμένεται να είναι ακόμα πιο έντονο και πλούσιο το ρεπορτάζ της "Κυρίας", αφού υπάρχει το αγωνιστικό, αλλά και το εξώ-αγωνιστικό μέρος.
Κατ' αρχάς, εντός της εβδομάδας θα γνωστοποιηθεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η αγωνία... χτυπάει κόκκινο, με τη γραμμή υπεράσπισης της ομάδας της Αμμοχώστου να μεταφέρεται αύριο και πλέον οι διοικούντες την Ανόρθωση να περιμένουν την απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη.
Υπάρχει, όμως, και το αγωνιστικό μέρος, αφού η ομάδα του Πάους θα δώσει δύο αγώνες σε πέντε μέρες.
Αρχικά και συγκεκριμένα την Τετάρτη (28/10) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ελπίδα Ξυλοφάγου για το θεσμό του κυπέλλου κι ακολούθως θα έχει πιο δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Πάφο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (Κυριακή 1η Νοεμβρίου).