Ρεβάνς στο... γήπεδο!

Ο πίνακας δείχνει πως η Ανόρθωση έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και στην... ρεβάνς γι' αυτή στοχεύουν ενόψει Απόλλωνα.

Η ομάδα του Πάους είναι αήττητη στο γήπεδο και στα χαρτιά έχασε το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Το πρώτο ματς δεν έγινε ποτέ, η "Κυρία" ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους "γαλάζιους" το Σάββατο και έχει την ευκαιρία για ρεβάνς για την "ήττα" του Τσιρείου.

Εδώ και μήνες οι άνθρωποι της ομάδας λένε ξανά και ξανά πως δεν έχασαν στο γήπεδο και αυτό το έχουν μέσα τους αφού δεν είχαν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το τρίποντο μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Τώρα μπορούν να το κάνουν και παράλληλα να αφήσουν πολύ μακριά τους τον Απόλλωνα αφού αν κερδίσουν, η διαφορά θα πάει στους οκτώ βαθμούς.