Πάλι με αλλαγές στην άμυνα

Οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών που συσσωρεύτηκαν στον μεσοαμυντικό χώρο περιορίζουν τις επιλογές και τη δυνατότητα του τεχνικού της Ανόρθωσης, Ζόραν Μιλίγκοβιτς, στο να δουλέψει στο κεφάλαιο βελτίωσης. 

Με τον Λαΐφη να παραμένει αμφίβολος, τους Σβέχλεν και Νούχου τιμωρημένους, δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι διαφοροποιήσεις στην τετράδα της άμυνας. 

Παίρνοντας ως βάση τον Χόλγκερσον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το τι θα επιλέξει να κάνει ο Σέρβος στις υπόλοιπες θέσεις. 

Από την στιγμή που απουσιάζει και ο Ζοάο Βίκτορ φαντάζει απίθανη η οπισθοχώρηση ποδοσφαιριστή από την μεσαία γραμμή. Άρα η πιθανότερη λύση είναι η επιστράτευση του Οικονόμου. Από κει και πέρα, επί ίσοις όροις διεκδικούν θέση για κάλυψη του αριστερού άκρου οι Τζανακάκης και Αβραάμ.  

Όποιοι και αν επιλεγούν, στοίχημα είναι η άμυνα να μην αποτελέσει πάλι την «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας.