Παίζει λίγο αλλά... έπιασε κορυφή!

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί αρκετά λόγω των τραυματισμών του, ωστόσο ο Καρλίτος έχει καταφέρει να έχει ένα αξιοπρόσεκτο στατιστικό.

Στο παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο η «Κυρία» επικράτησε με 2-0, ο ακραίος μεσοεπιθετικός κέρδισε πέναλτι, κάτι που γίνεται για τρίτη φορά φέτος.

Με το τρίτο κερδισμένο πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα… έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος όμως έχει το σχετικό πλεονέκτημα μιας και αγωνίζεται κάθε εβδομάδα στο αρχικό σχήμα και σχεδόν πάντα είναι ενενηντάλεπτος.

Με το αγωνιστικό του στυλ, την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και τα γρήγορα πρώτα μέτρα ο Καρλίτος όταν είναι υγιής είναι από τους πιο απρόβλεπτους παίκτες του πρωταθλήματος και είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε με κερδισμένα πέναλτι και φάουλ μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στο δεύτερο μισό της σεζόν.