Aνακοίνωση από το ΔΣ της Ανόρθωσης το απόγευμα της Τετάρτης, καλεί σε αυτοσυγκράτηση. Παράλληλα γνωστοποίησε πως αναβάλλεται η συνεδρία.
"Οι στιγμές στην Ανόρθωση είναι πραγματικά κρίσιμες και επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με στόχο όλοι μαζί να βρούμε συναινετικές λύσεις και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας, θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο αλλά και τους λειτουργούς του Τύπου σε αυτοσυγκράτηση.
Πολλά λέγονται, ακούγονται αλλά και γράφονται δεξιά κι αριστερά, πλείστα εκ των οποίων δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και κακώς υιοθετούνται.
Είτε υπό τη μορφή ψιθύρων είτε δημοσιευμάτων, προκαλούν μόνο αναστάτωση και ζημιά. Το τελευταίο που χρειάζεται η Ανόρθωσις είναι να επιβαρύνεται με ανυπόστατες φήμες. Οποιαδήποτε εξέλιξη προκύπτει στο διοικητικό ή αγωνιστικό, δημοσιοποιείται μέσω της επίσημης οδού".
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
"Το Σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι η σημερινή προγραμματισμένη κρίσιμη συνεδρία, του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, αναβάλλεται για αύριο Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:00μ.μ.
Η αναβολή της συνεδρίας κρίθηκε αναγκαία, ούτως ώστε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Χρίστος Πουλλαΐδης ετοιμάσει και καταθέσει τους όρους/ασφαλιστικές δικλείδες, σχετικά με την παραχώρηση του 21% των μετοχών του, προς το σωματείο.
Στόχος του Σωματείου, είναι να τερματιστεί άμεσα η διοικητική αβεβαιότητα και όλοι μαζί, ενωμένοι να εργαστούμε για να επιστρέψει η Ανόρθωσις στον δρόμο των επιτυχιών".