Αδιάφορη βαθμολογικά ναι, αδιάφορη αγωνιστικά ΟΧΙ.
Αυτή είναι η φετινή Ανόρθωση, η οποία μπορεί στα πλέι οφ να αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ωστόσο στέκεται στο ύψος της και παρουσιάζεται όπως αρμόζει το όνομα και η ιστορία της.
Αυτό έπραξε στα προηγούμενα παιχνίδια κι ας μην είχε την τύχη με το μέρος της, αυτό έπραξε και κόντρα στον Απόλλωνα που έφτασε στην νίκη με 3-1.
Πέραν των αγωνιστικών στοιχείων που έφεραν την νίκη, ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει το πάθος των ποδοσφαιριστών του Ρόνι Λέβι. Το πάθος το οποίο… ξεχείλιζε!
Αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις πάρα πολλές κερδισμένες μονομαχίες αλλά από τον τρόπο που αντιδρούσαν οι αμυντικοί της, όταν παίκτες του Απόλλωνα… έστρωναν την μπάλα και έπαιρναν τα βήματα για σουτ.
Είναι διψήφιος ο αριθμός των περιπτώσεων που παίκτης της Λεμεσιανής ομάδας έκανε σουτ και από το… πουθενά βρέθηκε σώμα παίκτη της «Κυρίας» που σταμάτησε την πορεία της μπάλας. Δείγμα του πάθους και της άρνησης για ήττα που έδειξαν.
Τέτοιες ενέργειες μαζί με νίκες, είναι λογικό να αυξάνουν τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας που έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι με ανάλογες ουσιαστικές και παθιασμένες εμφανίσεις στο Κύπελλο, η… ξηρασία μπορεί να τερματιστεί!