Πήγε για διακοπές και βρέθηκε στην Ανόρθωση!

Καμιά φορά στην ζωή είναι να σε θέλει και η τύχη. Ο Τζανίσιο Μάρτινς (στο κέντρο, στην κάτω σειρά από το παιχνίδι με την Club Brugge) σίγουρα την είχε μαζί του το καλοκαίρι του 2009. Ο Αφρικανός μπακ που έπαιξε στην Ανόρθωση για τρία χρόνια (2009-12) εξήγησε σε συνέντευξή του, πως βρέθηκε εκεί...

"Tελείωνε το συμβόλαιό μου με την Vitória Setúbal και αρχίσαμε τις συζητήσεις. Εγώ ήθελα ένα σπίτι αλλά μου είπαν πως το να ξεπληρώσεις ένα δάνειο σπιτιού δεν είναι το ίδιο με ένα αυτοκίνητο. Τους εγγυήθηκα πως θα το ξεπλήρωνα σε ενάμιση χρόνο όμως δεν συμφωνούσαν. Ο πρόεδρος που πήγε εκεί δεν ήθελε. Το 2009 τελείωνε το συμβόλαιό μου και σκέφτηκα το μέλλον μου. Πήγα για διακοπές με την γυναίκα μου στην Ολλανδία από όπου κατάγεται και εκεί ήταν η Ανόρθωση για προετοιμασία. Έτσι ήρθε η πρόταση. Τηλεφώνησα στην Vitória Setúbal και τους ενημέρωσα για την απόφασή μου...".

Ο Τζανίσιο στα 37 του παίζει ακόμα μπάλα, στην Pinhalnovense, στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας. Όπως λέει στην συνέντευξη, δεν σκοπεύει να τα παρατήσει σύντομα.