Στο ραδιόφωνο του Άστρα 92.8 και στη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, επιβεβαιώνοντας ανάμεσα σε άλλα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net για παραμονή Ρόνι Λέβι.
ΓΙΑ ΡΟΝΙ ΛΕΒΙ- Μετά το 6-0 έπαιξε στα ΜΜΕ το θέμα Ρόνι Λέβι, όχι και μέσα στη διοίκηση.
-Ο προγραμματισμός είχε ήδη ξεκινήσει δειλά-δειλά πριν το ματς με τον Απόλλωνα. Δεν τέθηκε θέμα Ρόνι Λέβι στην Ανόρθωση. Ήταν ενοχλητικό για μας.
-Ούτε «έπαιξε» το όνομα του Τιμούρ. Χωρίς να έχουμε πάρει θέση εναντίον του κ. Λέβι, δημιουργήθηκε θέμα.
-Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν το βαρύ σκορ. Προβληματιστήκαμε, αλλά φτάσαμε στο άλλο άκρο να παίρνουν άλλοι… αποφάσεις.
-Με τον Ρόνι Λέβι θα συνεχίζουμε και τη νέα σεζόν (ΕΔΩ τι γράψαμε).
-Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση, κάποιοι μιλούσαν για υποβιβασμό. Καταφέραμε να μπούμε εύκολα στην εξάδα, αποκλείσαμε την ΑΕΚ και μέχρι εκεί όλα ήταν καλά.
-Δυστυχώς, για πολλούς λόγους είχαμε το αποτυχημένο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Όμως, αυτό δεν μπορεί να τα διαγράψει όλα.
-Συζητήσαμε κάποια θέματα με τον προπονητή. Για τους στόχους μας και τις οικονομικές μας δυνατότητες. Καταλήξαμε και ο Ρόνι Λέβι μπορεί να τα καταφέρει.
ΣΤΟΧΟΣ- Πρώτα απ΄ όλα η Ευρώπη, στόχος για τη νέα σεζόν.
ΤΙΜΩΡΙΑ- Ακόμα «τρέχει» η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα από την ΟΥΕΦΑ πριν από χρόνια (3 ματς κεκλεισμένων των θυρών).
-Θα έρθουν παίκτες αντάξιοι του ονόματος της Ανόρθωσης και θα την κάνουν ανταγωνιστική.
ΤΙΜΟΥΡ- Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο Τιμούρ είναι κομμάτι της Ανόρθωσης, αλλά δεν γίνεται να υπάρχει πάντα αυτό το κουτσομπολιό.
ΜΗΝΥΜΑ- Ο κόσμος να δείξει εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Έχουμε την εμπειρία να επαναφέρουμε την Ανόρθωση στο σωστό δρόμο.