''Μεγάλη νίκη με το ΑΠΟΕΛ / Ν’ αποδείξω ότι αξίζω''

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας και δη του Αζερμπαϊτζάν παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Αράζ Αμπντουλάγιεφ.

Ο ακραίος επιθετικός της Κυρίας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, την μέχρι τώρα παρουσία του και το επίπεδο του κυπριακού ποδόσφαιρου. 

''Ο αγώνας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ είχε μεγάλη σημασία για εμάς και γνωρίζαμε από πριν πόσο δύσκολος θα ήταν. Αλλά η ομάδα κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Ελπίζω ότι ήμουν και εγώ κομμάτι αυτής της ομαδικής προσπάθειας'', είπε για το αρχόμενο νικηφόρο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. 

Για την μέχρι τώρα παρουσία του τόνισε: ''Υπάρχει συναγωνισμός στην ομάδα και όλοι θέλουν να παίζουν. Από τη δική μου πλευρά κάνω ότι μπορώ στις προπονήσεις για να αποδείξω στον προπονητή ότι αξίζω. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην κορυφή μετά από τέσσερις αγώνες αλλά το πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι τεράστιες. Φτάνει ένα κακό παιχνίδι για να κατρακυλήσουμε στη βαθμολογία γι’ αυτό βλέπουμε το κάθε ένα ξεχωριστά''

Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος ξεκαθάρισε: ''Δεν μπορώ να πω ότι το κυπριακό πρωτάθλημα μοιάζει με κάποιο άλλο που έχω υπόψη. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι αντίπαλοι έχουν πείσμα και η προσέλευση στους αγώνες είναι αρκετά καλή. Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα είναι διαφορετική απ’ όσα έχω συνηθίσει, με καλό τρόπο''.