Νιάτα ή εμπειρία;

Δεδομένα "σπάει" το κεντρικό δίδυμο της Ανόρθωσης ενόψει του αγώνα με την Αλκή. Ο Ντουγλάο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κι΄έτσι ο Ρόνι Λέβι καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σίλντενφελντ στα στόπερ.

Τα σενάρια για τον Ισραηλινό κόουτς είναι δύο. Ένας εκ των Ζοάο Βίκτορ και Παναγιώτη Αρτυματά θα είναι ο έτερος κεντρικός αμυντικός με τον νεαρό να έχει ίσως ένα μικρό προβάδισμα έναντι του αρχηγού της Κυρίας. 

Αν ωστόσο ο Λέβι επιλέξει τον Βίκτορ, τότε αναγκαστικά θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην εντεκάδα. Σ΄ένα τέτοιο σενάριο, ο Γιώργος Οικονομίδης ενδέχεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Ορατό είναι και το ενδεχόμενο ο Σιβού να μετατοπιστεί στα χαφ από την στιγμή που ο Πράνιτς επιστρέφει στο αριστερό άκρο και ο Μπανταλόφσκι κινείται δεξιά. 

Σε κάθε περίπτωση ο Λέβι γνωρίζει ότι έχει τις επιλογές προκειμένου να καλύψει ένα μεγάλο κενό που αφήνει ο Ντουγκλάο. Το θέμα είναι αν θα επιλέξει την εμπειρία του αρχηγού ή τον νεαρό Αρτυματά ο οποίος μετρά μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα έως τώρα και συγκεκριμένα ότι αγωνίστηκε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.