ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ για την φημολογία: "Τα ίδια λέγονταν και πέρσι"

Ο Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Sports1 και στην εκπομπή "Μαγκαζίνο των σπορτς"  93.7 για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και σχολίασε τι λέγεται για το συγκεκριμένο ματς.

Πως βλέπετε το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ;

«Το άγχος και η πίεση είναι στο ΑΠΟΕΛ. Εμείς πάμε χωρίς πίεση, πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εχουμε προβλήματα όπως Ντούρις, Ντουγκλάο και Σισέ. Πάμε στην τελευταία αγωνιστική χωρίς τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές στην επίθεση.»

Για την φημολογία περί τελευταίας αγωνιστικής…

«Δεν μας απασχολεί. Τα ίδια λέγονταν και την περσινή σεζόν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση έχει δείξει ακόμη και με τον ίδιο αντίπαλο πως πολλές φορές δεν έχει χάσει. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει αν το ΑΠΟΕΛ κυνηγάει τον τίτλο»

*"Στην κορυφαία εντεκάδα θα μπορούσε να ήταν και ο Βικτόρ, Ντουγκλάο, Ντουρίς και Σιεχού".

*"Από την δική μας πλευρά έχουμε αποκτήσει Κύπριους ποδοσφαιριστές και τα επόμενα χρόνια θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Το Κυπριακό στοιχείο μας έχει λείψει."