Τα 7 γκολ που έφυγαν και τα περισσότερα που πρέπει να έρθουν

Μετά και την αποχώρηση του Καρλίτος, πλέον οι 3 από τους 4 περσινούς ακραίους μεσοεπιθετικούς της Ανόρθωσης αποτελούν παρελθόν.

Μετά τον Αράζ Αμπντουλάγιεφ και τον Μίγκελ Παλάνκα, ο Καρλίτος είναι ο τρίτος που αποχαιρετά το "Αντώνης Καράς", με τον Σεκού Σισέ να είναι ο μόνος που (για την ώρα τουλάχιστον) παραμένει στην ομάδα.

Η θέση του εξτρέμ, είναι η μοναδική ουσιαστικά από την οποία δεν πήρε όσα περίμενε ο Ρόνι Λέβι την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Σισέ ενώ οι άλλοι τρεις πέτυχαν εφτά. Από τρία οι Αράζ και Παλάνκα και ένα ο Καρλίτος.

Ιδίως για μια ομάδα που έπαιζε 4-2-3-1 και 4-3-3, άρα με τους ακραίους να είναι σαν επιθετικοί, ο απολογισμός είναι πολύ φτωχός και στο τέλος της ημέρας, δεν θεωρείται ότι αποδυναμώθηκε η "Κυρία".

Για τις θέσεις αυτές αποικήθηκε ήδη ο Εγγλέζου ενώ αναμένονται άλλες δύο (τουλάχιστον) κινήσεις οι οποίες θα πρέπει να είναι με ποδοσφαιριστές που όχι μόνο δημιουργούν αλλά και σκοράρουν. Για να έχει ελπίδες η Ανόρθωση για το κάτι παραπάνω την επόμενη σεζόν, ο αριθμός "11" θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά...