"ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ"

Close

O φωτογράφος Παναγιώτης Κωνσταντίνου αποχωρεί από τη θέση του ως φωτογράφος της Ανόρθωσης. Με ανάρτηση του στα social media σημειώνει...

Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.
Όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα , Ο Θεός γελά……
Μετά από ώριμη σκέψη και πολλούς προβληματισμούς , αποχωρώ από το πόστο του φωτογράφου της αγαπημένης μου Ανόρθωσης μετά από 3 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας.
Κλείνοντας το κεφάλαιο φωτογράφου και αποχωρώντας , φεύγω με την συνείδηση μου καθαρή, ότι έδωσα το άπαν των δυνάμεων μου για το μεγαλείο του Συλλόγου. 
Στα 3 χρόνια παρουσίας μου δεν λογάριασα ποτέ ούτε τις εκατοντάδες εργατοώρες ούτε τα χιλιόμετρα , ούτε τον προσωπικό χρόνο που έχω χαρίσει για την αγαπημένη μου ομάδα . Θα ήθελα να τονίσω ότι 3 χρόνια στην Ανόρθωση δεν πήρα λεφτά και ουδέποτε ζήτησα να έχω αμοιβή για τις υπηρεσίες μου . Να ξέρετε ότι κάθε φορά που πατούσα το χορτάρι στον Ναό μας άξιζε όλα τα λεφτά του κόσμου και αυτή ήταν η πληρωμή μου.
Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τον πρώην Πρόεδρο της εταιρείας κ. Χρίστο Πουλλαίδη που με εμπιστεύτηκε ( ουδέποτε υπήρξα έμμισθος του κ. Πουλλαίδη ) τον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου κ Λάμπρο Μανώλη , τον φίλο Τάσο Ανδρέου , τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Παντελή , τον Πρόεδρο κ. Λοίζο Λοίζου και τα δοιηκητικά τους συμβούλια , τον Γενικό διευθυντή κ. Μαρίνο Μήτρου , τον προπονητή κ Ρόνι Λέβι και τους βοηθούς του , τους ποδοσφαιριστές μας , το προσωπικό της ομάδας και όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης παράλειψη μου θα ήταν να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά των Συνδέσμων αλλά και στον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης για την αγάπη και την στήριξη που μου πρόσφερε.
Κρατώντας πάντα τα θετικά και ευχάριστα ,θα συνεχίσω πλέον από την κερκίδα μαζί με τις χιλιάδες οπαδούς μας να φωνάζω και εγώ ΄΄ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ΄΄ .