Τα στοιχεία του ΜΠΕΚΑ που ξεκίνησαν την ανατροπή

Ένας από τους παίκτες που άφησαν θετική εντύπωση στο ματς της Ανόρθωσης με τη Λάτσι ήταν το νέο απόκτημα της ομάδας, Μπέκα Μικελτάντζε.

Ο Γεωργιανός που αγωνίστηκε ως εξτρέμ βοήθησε με τη διεισδυτικότητα του την Κυρία να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ που δημιουργήθηκε νωρίς στο 20ο λεπτό.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος μεσοεπιθετικός προειδοποίησε καταρχήν στο 40ο λεπτό όταν υποδέχθηκε με άψογο σταμάτημα στην περιοχή και πριν προλάβει να ξεφύγει τον αμυντικό της Λάτσι ,αυτός τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή όμως να μη δείχνει την παράβαση.

Τελικά λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος και στο 50ο λεπτό ο Μπέκα έκανε εξίσου ωραίο σταμάτημα της μπάλας με το δεξί φέρνοντας την μπροστά του και φεύγοντας ξανά στην πλάτη του αντιπάλου, ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει. O διαιτητής έδειξε αυτή τη φορά την άσπρη βούλα, ο Πράνιτς ευστόχησε και σύντομα η Ανόρθωση έφτασε και στην ανατροπή στο 59ο λεπτό με τον Σισέ. 

ΕΔΩ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ:

Δύο φάσεις του Μπέκα που αποδεικνύουν την εκρηκτικότητα, την άνεση σε κοντρόλ και αλλαγή κατεύθυνσης και τη διεισδυτικότητα του παίκτη όταν μάλιστα τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα.

Σίγουρα πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όμως στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Ανόρθωση ο νεαρός επιθετικός έδειξε πολλά από τα θετικά του στοιχεία, που είναι ικανά να βοηθήσουν τον επιθετικό μηχανισμό της Κυρίας.