#LeaderPanteli

«Δεν αρμόζει στην Ανόρθωση αυτή η κατάσταση…» - « Θέλουμε να φέρουμε την Ανόρθωση στην κορυφή και να διεκδικεί τίτλους και ευρωπαϊκές υπερβάσεις» είχε τονίσει στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της "Κυρίας" το 2017 όταν είχε αναλάβει τα ηνία της Εταιρείας.

Ο Ανδρέας Παντελή μετά από επίπονες προσπάθειες κατάφερε να τονώσει το ηθικό του Ανορθωσιάτη, κατάφερε μετά από 2 χρόνια (περίπου) στην προεδρία να καταστήσει τον σύλλογο της «Αμμοχώστου» ως σοβαρό διεκδικητή για το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο πως αν ρωτήσεις (τώρα) έναν οπαδό της Ανόρθωσης αν μπορεί η ομάδα του να τερματίσει στην πρώτη θέση, θα σου απαντήσει με ευκολία ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΝΑΙ»!!!

Μετά την απόκτηση και του Ρικάρντο Λαβόρδε, ο Ρόνι Λέβι διαθέτει ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ επιλογές που μπορούν μέσω μιας ενέργειας να του «καθαρίσουν» ένα παιχνίδι. Καλοί οι…. Αράζ και διάφοροι άλλοι υποσχόμενοι αλλά δεν είναι οι ποδοσφαιριστές που θα σε «σηκώσουν» στη πλάτη τους.

Ο Παντελή έπαιξε μπάλα… πλέον αυτή έχει μεταφερθεί στους ποδοσφαιριστές-τεχνική ηγεσία αλλά και στον κόσμο της Ανόρθωσης. Με μια ματιά στα social media της ομάδας ο κόσμος βρίσκεται σε «έκσταση» αφού είδε μέσα σε λίγες μέρες να έρχονται με ΚΑΝΟΝΙΚΗ μεταγραφή Ντούρις και Λαβόρδε. Το γκολ που πρέπει να βάλει… ο Ανορθωσιάτης ονομάζεται εισιτήριο διαρκείας. Με αυτό τον τρόπο θα «ελαφρύνει» την υπέρβαση της Διοίκησης. Ένα γεμάτο «Παπαδόπουλος» θα είναι το ευχαριστώ των οπαδών.

Θα ήταν περιττό να πούμε πως με την ανακοίνωση της «Κυρίας» για τον Λαβόρδε έγινε πραγματικός χαμός τόσο σε σχόλια όσο και αναδημοσιεύσεις. Από τα σχόλια που ξεχωρίζουν είναι η έκκληση των ορισμένων οπαδών για οικονομική στήριξη στην Διοίκηση.