"Εμείς θα καθορίσουμε την πρόκριση"/Δήλωση Κυριακού (βίντεο)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ από τον γιατρό Κυριακό Γιάγκου τα ξημερώματα λίγο πριν την αναχώρηση της Ανόρθωσης. ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ για την ρεβάνς τόνισε πως η ομάδα με την απόδοσή της θα καθορίσει την πρόκριση.

"Πάμε για πρόκριση, ονειρεύομαστε ένα μακρύ οδοιπορικό. Το δεύτερο βήμα είναι να διασφαλίσουμε την πρόκριση εκεί σε μία δύσκολη έδρα, μία δύσκολη χώρα. Τους έχουμε δει και στον πρώτο αγώνα, εμείς θα καθορίσουμε με την απόδοσή μας την πρόκριση. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Όλοι οι παίκτες που ταξιδεύουν είναι στη διάθεση του προπονητή.. Θα έχουμε μαζί μας περίπου 40 οπαδούς".

Σχετικά με την ενίσχυση αναφέρτηκε στην αποψινή κάθοδο του Λαβόρδε σημειώνοντας...

"Ξέρουμε ότι θα οργανωθεί κάτι απόψε με τον Ρικάρντο. Αυτό που έχει σημασία είναι όσοι έρθουν να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ανεξάρτητα προηγούμενης θητείας ή ονόματος.

Είμαι συγκινημένος...

"Έχω ακολουθήσει τα ταξίδια της Ανόρθωσης από τότε που ήμουν φοιτητής. Είμαι συγκινημένος που μετά απο χρόνια ταξιδεύω και πάλι με την ομάδα μας. Έχουμε κάνει λαμπρές ευρωπαικές πορείες και θέλουμε να ξαναζήσουμε με τους παίκτες μας αντίστοιχες επιτυχίες. Πάντα θα κυνηγάμε το ψηλότερο Ευρωπαικό όνειρο".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ