ΠΑΝΤΕΛΗ για αποκλεισμό: "Οι χαιρέκακοι, το μεγαλύτερο άνοιγμα και ο Λέβι"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε για τον χθεσινό αποκλεισμό από την Λάτσι...

"Όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δεν περιμέναμε τέτοιο αποκλεισμό, περιμέναμε να περάσουμε. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να συνεχίσουμε.

Διάφοροι χαιρέκακοι περιμένουν τέτοια περιστατικά για να βγουν στην επιφάνεια. Πέρσι όταν αναλάβαμε ήταν μεγαλύτερο άνοιγμα που έπρεπε να καλύψουμε από αυτό που έχουμε τώρα. Δεν είχε γίνει ο προγραμματισμός με βάση μόνο την ευρωπαϊκή επιτυχία.

Δεν θα κρυφτούμε. Δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων, πρέπει να το παραδεχθούμε. Αυτή η παρατεταμένη απουσία από την Ευρώπη μας έχει κάνει κάπως άπειρους με αυτά τα θέματα γι αυτό και χάσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε εύκολα. Θα μιλήσουμε στους παίκτες, πρέπει να ξέρουν ότι τους πιστεύουμε όπως και την τεχνική ηγεσία.

Για το ότι δεν έκανε δηλώσεις ο Λέβι: Μεταφέρθηκε λάθος, δεν υπήρχε οποιαδήποτε προγραμματισμένη διάσκεψη μετά το παιχνίδι.

Για τον τρόπο που έπαιξε η Ανόρθωση: Δεν παίξαμε αμυντικά, είχαμε την συντριπτική κατοχή.  Είμαστε απογοητευμένοι αλλά θα σταθούμε ξανά στα πόδια μας, με το κεφάλι ψηλά και δεν θα μηδενίσουμε και να καταστρέψουμε αυτό που χτίζουμε από πέρσι.

Ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα προπονητή ήταν κατηγορηματικός, ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.