Το "όπλο" της... ΜΗΝ εξελιχθεί σε αδυναμία

Στο περσινό πρωτάθλημα η «Μεγάλη Κυρία» είχε αρκετούς τρόπους με τους οποίους έβρισκε το γκολ έτσι ώστε να παίρνει τους βαθμούς και να τερματίσει στην 3η θέση.

Ένας από αυτούς ήταν φυσικά οι στημένες μπάλες όπου η ομάδα του Λέβι «πλήγωνε» τους αντίπαλους και μάζευε βαθμούς-νίκες. Γενικότερα η Ανόρθωση παρουσιαζόταν πολύ ισχυρή στον συγκεκριμένο τομέα τόσο στα επιθετικά αλλά και τα αμυντικά στημένα.

Με την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα της Αμμοχώστου μετράει ήδη τρια γκολ παθητικό από εκτελέσεις κόρνερ και πλάγιο άουτ.

Στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Λάτσι η άμυνα «κοιμήθηκε» και οι Αλβανοί μπήκαν μπροστά στο σκορ. Κάτι που στην πορεία στοίχισε ένα οδυνηρό αποκλεισμό. Στην συνέχεια ήρθε το γκολ του Ερμή στον φιλικό αγώνα που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι ποδοσφαιριστές του Λέβι δέχθηκαν τέρμα από πλάγιο άουτ(!). Τρίτο «κρούσμα» ήταν το γκολ του Μανουέλ Τόρες στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (18/08) με αντίπαλο την ΑΕΛ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ.

Είναι σίγουρο πως ο Ρόνι Λέβι θα ζητήσει περισσότερη συγκέντρωση και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε το συγκεκριμένο φαινόμενο να μην παρατηρηθεί ξανά και κυριότερο να μην κοστίσει στην Ανόρθωση χαμένους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.