Η Ανόρθωση υπενθυμίζει...

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση υπενθυμίζει για την προπώληση των εισιτηρίων ενόψει Δόξας...

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (26/8, 19:00) με την Δόξα συνεχίζεται κανονικά από τα σημεία προπώλησης Παγκύπρια.

Σημειώνεται πως η αγορά εισιτηρίου, είτε από τα σημεία προπώλησης είτε από τα ταμεία τη μέρα του αγώνα, θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Υπογραμμίζεται επίσης πως για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, απαραίτητη είναι και η προσκόμιση της Κάρτας Φιλάθλου εκτός από το εισιτήριο αγώνα.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, μπορούν να το πράξουν στο Κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας στη Λάρνακα από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα σήμερα αλλά και το Σάββατο από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. Συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου θα λειτουργούν επίσης και τη μέρα του αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα

Κατόπιν των πιο πάνω, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στο γήπεδο όπως αξιοποιήσουν την επιλογή που τους δίνεται μέσω της Μπουτίκ για έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου προς αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας την Κυριακή.