Με ΕΝΑ ή ΔΥΟ επιθετικούς ο Λέβι;

Τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της Ανόρθωσης για το ντέρμπι της Δεύτερας με την ΑΕΛ θα βάλει την Κυριακή ο Ρόνι Λέβι.

Ένα από τα ερωτήματα που απασχολεί το μυαλό πολλών φίλων της Κυρίας είναι αν θα επιλέξει να διαφοροποιήσει το σύστημα του, χρησιμοποιώντας 4-4-2 αντί του 4-4-3 που χρησιμοποίησε στα πρώτα δυο παιχνίδια.

Σε περίπτωση πάντως που χρησιμοποιηθεί σύστημα με δυο επιθετικούς, Ντούρις και Κατσαράβα θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά φέτος στη βασική εντεκάδα.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα είναι ο Βάργκιτς, με την αμυντική τετράδα μπροστά από τον Κροάτη να αποτελείται από τους Μπεσάτ-Σίντενφελντ-Ντουγκλάο-Στρούνα (από αριστερά προς τα δεξιά).

Στο χώρο του κέντρου θα γίνει πραγματική μάχη σε περίπτωση που προτιμηθεί το σύστημα με δυο επιθετικούς αφού Βίκτορ-Κάτσαρ-Ιγκιεμπόρ-Πράνιτς και Ράγιος θα "μονομαχήσουν" για τις δυο θέσεις στον άξονα, ενώ Πράνιτς-Μικελτάνζε-Σισέ και Ράγιος είναι υποψήφιοι για τα άκρα.

Σε περίπτωση που ο Ισραηλινός τεχνικός πάει με την "πεπατημένη" και δεν διαφοροποιηθεί από τις πρώτες δυο αγωνιστικές οι Βάργκιτς-Μπεσάτ, Σίντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Πράνιτς, Μικελτάντζε και Ντούρις είναι η πιθανότερη εντεκάδα.

Αν ο Λέβι δείξει κι άλλη εμπιστοσύνη στον Ντούρις ή αν επιλέξει να ρίξει στήριγμα δίπλα του τον Κατσαράβα το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Πάντως αποδεδειγμένα, οι Βαρωσιώτες είναι πιο επικίνδυνοι και με τους δυο μέσα...