Ο Λαβόρδε που επέστρεψε και... ανεβαίνει

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε πήρε περίπου 15 λεπτά απέναντι στην ΑΕΛ την Δευτέρα και φάνηκε πως θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

...Φυσιολογικό και δεδομένο ότι αυτό θα γινόταν αφού ο Κολομβιανός είχε να παίξει από τις 14 Απριλίου (3-0 την Arsenal Tula η Krasnodar - σκόραρε ο Λαβόρδε).

Από την άλλη είναι επίσης φυσιολογικό να υπάρχει κάποια μουρμούρα από μερίδα του κόσμου αφού η μεγάλη φετινή μεταγραφή ακόμα δεν... μπήκε στην ομάδα. Η δεδομένη ποιότητα και η προηγούμενη προσφορά του, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την πίεση και κάνουν τον κόσμο της "Κυρίας" να ανυπομονεί.

Το σημαντικό, όμως, είναι πως μπήκε το νερό στ' αυλάκι. Ο Λαβόρδε πήρε χρόνο και αυτό σημαίνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να δώσει ουσιαστικές βοήθειες.

Κανένας δεν ξέρει αν θα προσφέρει λιγότερο ή περισσότερο από την πρώτη του θητεία. Εξάλλου με μια ολόκληρη πενταετία να έχει παρέλθει, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερος και θα βρεί απάντηση και το ερώτημα... "Πόσο θα προσφέρει στην 2η του θητεία;".