Ένα ευεργετικό… ΞΕΣΠΑΣΜΑ!

Τα τελευταία αποτελέσματα με Πάφο και ΑΕΛ, δεν ήταν τα καλύτερα για την Ανόρθωση και το παιχνίδι κόντρα στην Αλκή ίσως αποτελέσει το ιδανικό... restart για την ομάδα του Λέβι.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ η Κυρία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες όμως δεν είχε το τελείωμα των φάσεων με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να την τιμωρήσει κερδίζοντας με το στενό 1-0. 

Ο Ρόνι Λέβι κράτησε τα θετικά στοιχεία της εμφάνισης και πλέον περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν αυτό που τους έλειπε μεσοεπιθετικά, κόντρα στην Λεμεσιανή ομάδα. Να τελειώνουν τις φάσεις και να μην σπαταλούν τόσο εύκολα τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Για να γίνει αυτό που χρειάζεται από τους παίκτες είναι πολλή δουλειά στα τελειώματα και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Στο "Αμμόχωστος" έχουν την ευκαιρία να ξεσπάσουν και να ξεπεράσουν το ψυχολογικό μπλοκάρισμα της αφλογιστίας του περασμένου αγώνα. Εννοείται βέβαια πως για να γίνει αυτό θα παίξουν ως φαβορί αλλά όχι υποτιμώντας την Αλκή που θέλει κι αυτή να αντιδράσει στα άσχημα αποτελέσματά της με μια έκπληξη.

Το γεγονός μάλιστα πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι ενισχύει με ποιότητα και λύσεις την Κυρία, έτσι ώστε να συνδυάσει νίκη και πολλά γκολ! 

Εξάλλου μετά την Αθάνατη και τη διακοπή ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ (06/10) και μια επιβλητική νίκη θα φέρει άλλο αέρα και αισιοδοξία σε ολόκληρο το οικοδόμημα ενόψει του ντέρμπι.