Ποιοι... επωφελούνται;

Όταν υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, πάντοτε υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αποκτούν επιπλέον κίνητρο για δουλειά.

Είναι αυτοί που με τον προπονητή που αποχωρεί, είχαν από ελάχιστες έως και καθόλου ευκαιρίες για να αποδείξουν την αξία τους και να καθιερωθούν.

Στην προκειμένη περίπτωση, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, την αποχώρηση του Ρόνι Λέβι και την πρόσληψη του Ολλανδού Γιούργκεν Στρέπελ, υπάρχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δεδομένα αντιμετωπίζει την κατάσταση ως ιδανική ευκαιρία. Είναι αυτοί που για διάφορους λόγους ο Ισραηλινός τεχνικός τους είχε στην… απ’ έξω.

Παναγιώτης Αρτυματάς, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Φύτος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης και Κωνσταντίνος Σωτηρίου ΔΕΝ… έγραψαν λεπτό συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα. Από κοντά και οι Κάτσαρ (55 λεπτά) και Κοφί (95 λεπτά).

Υπάρχουν και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν καλύτερη αξιοποίηση. Ο ένας είναι φυσικά ο Νίκα Κατσιαράβα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα βασικός και περιορίζεται σε ολιγόλεπτες συμμετοχές αλλά και ο Λαβόρδε, ο οποίος μετρά τρεις συμμετοχές ερχόμενος από τον πάγκο (λόγω ανετοιμότητας, μη προετοιμασίες και τραυματισμού).