Τομέας… ηθικό

Συνήθως οι αλλαγές προπονητών γίνονται μετά από κακά αποτελέσματα και κακές αγωνιστικές παρουσίες της ομάδας. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση της Ανόρθωσης. Συνήθως ο νέος προπονητής που έρχεται σε μια ομάδα θέλει να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών στα αποδυτήρια, να τονώσει το ηθικό τους...

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Γιούργκεν Στρέπελ στην Κυρία. Ο Ολλανδός προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του ενώ προηγουμένως, στις δηλώσεις του, εξέφρασε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησε με την προσφυγική ομάδα.

Ο Στρέπελ θα αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του τον καθένα ξεχωριστά. Αυτό είναι κάτι θετικό γι΄αυτούς που επί Ρόνι Λέβι δεν έπαιρναν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αυτοί, καλούνται να αποδείξουν πράγματα στον νέο προπονητή. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι μέχρι πρότινος τουλάχιστον, βασικοί. 

Ουσιαστικά η δουλειά στο προπονητικό της Ανόρθωσης θα είναι αρκετά έντονη. Μπορεί το επόμενο επίσημο παιχνίδι να είναι από βδομάδας όμως ο κόουτς θα πρέπει να τονώσει το ηθικό των παικτών του σ΄αυτό το διάστημα, να βγάλει κάποια στοιχεία που του αρέσουν στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να ξεκινήσει με το δεξί στον πάγκο της Κυρίας.