ΣΤΡΕΠΕΛ: "Στόχος είναι να αναγεννηθεί η Ανόρθωση" (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/10) στο "Αντ. Παπαδόπουλος" η δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης, στην οποία παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιούργκεν Στρέπελ.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν...

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου τόνισε:

"Εκ μέρους της διοίκησης σας καλωσορίζω. Σκοπός της συνάντησης είναι η παρουσίαση του νέου προπονητή. Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το τέλος της περιόδου".

Ο Γιούργκεν Στρέπελ ανέφερε:

"Βρίσκομαι εδώ και μια εβδομάδα στην Κύπρο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την συμπεριφορά όλων. Θέλω να κάνω τον κόσμο της Ανόρθωσης περήφανο. Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και πιστεύουν σε μένα. Στόχος είναι να αναγεννηθεί η Ανόρθωση, είμαστε στην 8η θέση και δεν είναι αυτή η θέση που αξίζει στην Ανόρθωση. Από την επόμενη αγωνιστική πρέπει να αρχίσουμε. Έχω δει μαχητικό πνεύμα στις προπονήσεις και αυτό μου άρεσε.

Θέλω να προσθέσω πως είμαι Ολλανδός, αγαπώ το ποδόσφαιρο και ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού αλλά πρέπει να φέρουμε πίσω το πνεύμα νικητή. Αλλά το πιο σημαντικό, αυτό πρέπει να συνδυάζεται με νίκες.

Είμαι μόνο οκτώ μέρες εδώ. Όταν με κάλεσε ο Πρόεδρος κάθισα και παρακολούθησα όλους τους αγώνες της ομάδας. Έχω εντοπίσει τι πρέπει να βελτιώσουμε. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα πρέπει και να προπονείται. Σε κάποια κομμάτια της δικής μου φιλοσοφίας ίσως δυσκολεύονται οι ποδοσφαιριστές και θα δουλέψουμε σε αυτό. Κάτι που θα προσπαθήσω να βελτιώσω είναι τις βαθιές μπαλιές οι οποίες ίσως δεν είναι στον τρόπο που θέλω εγώ να γίνεται.

Δεν είναι τόσο θέμα τα συστήματα, αν παίξουμε 4-3-3 ή 4-2-3-1. Οι παίκτες με την ποιότητα τους θα καθορίζουν το πώς θα αγωνιστούμε. Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες στο γήπεδο παρά το σύστημα που θα ακολουθήσουν".

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη την διάσκεψη: