Την αναγεννάει άμεσα ή άμεσα... αποτυγχάνει!

"Στόχος είναι να αναγεννηθεί η Ανόρθωση, είμαστε στην 8η θέση και δεν είναι αυτή η θέση που αξίζει στην Ανόρθωση" είπε χθες κατά την παρουσίασή του ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Ο Ολλανδός αναλαμβάνει την Κυρία όχι υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις: Έχει ένα έτοιμο ρόστερ στο οποίο δεν μπορεί να κάνει αλλαγές, δεν έχει την άνεση του χρόνου να δουλέψει την ομάδα και ταυτόχρονα η πίεση είναι στα ύψη λόγω της κακής αρχής στην σεζόν.

Αν το πάρουμε καθαρά από την οπτική του Στρέπελ, είναι μια "δουλειά" με μεγάλο ρίσκο. Όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει άμεσα να οδηγήσει την ομάδα σε αποτελέσματα αφού δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.

Η Ανόρθωση παίζει κατά σειρά με ΕΝΠ, ΑΕΚ, Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια τις επόμενες αγωνιστικές. Τρία από τα πέντε παιχνίδια είναι με ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους.

Γι' αυτό και ενδεχομένως να είναι και άδικο υπό μια έννοια για τον Στρέπελ... Αν σε αυτά τα πέντε ματς η συγκομιδή δεν είναι αυτή που πρέπει, η (βαθμολογική) κατάσταση  θα φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν θα μπορεί να ανατραπεί κατά πάσα πιθανότητα. 

Και επειδή είμαστε στην Κύπρο είμαστε, ο Στρέπελ άμεσα θα χρεωθεί ένα μέρος της αποτυχίας που σίγουρα δεν θα οφείλεται στον ίδιο...