Θα... μιλήσει το Ολλανδικό DNA;

Η Ανόρθωση πέτυχε την μεγάλη νίκη που έψαχνε, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Στρέπελ έβαλε… τέλος στο αρνητικό σερί και πλέον το μοναδικό που έχουν όλοι στο «Αντώνης Καράς» μέσα στο μυαλό τους, είναι την δεύτερη σερί επιτυχία που θα πιστοποιήσει ότι το κάκιστο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ανήκει στο παρελθόν.

Το εγχείρημα αυτό, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι αφού αντίπαλος την επόμενη αγωνιστική θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα.

Σε αυτό το παιχνίδι θα κληθεί και ο νέος τεχνικός της «Κυρίας» να αποδείξει αν… κουβαλά μέσα του το DNA που έχουν οι περισσότεροι Ολλανδοί, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να… ανοίξουν την πόρτα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Σίντενφελντ και Ντουγκλάο θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας και ο Στρέπελ ξεκίνησε να… πονοκεφαλιάζει αφού δεν πρόκειται απλά για δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Στο υπόλοιπο ρόστερ της Ανόρθωσης, μόνο δύο ποδοσφαιριστές υπάρχουν που να είναι κλασικοί στόπερ. Οι Παναγιώτης Αρτυματάς και Κωνσταντίνος Σωτηρίου…

Μένει να δούμε αν λειτουργήσει σαν Ολλανδός και δώσει την ευκαιρία (είτε στον ένα είτε και στους δύο) είτε θα προτιμήσει… αλχημείες, με την χρησιμοποίηση άλλων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις (πχ Βίκτορ, Κάτσαρ και Στρούνα).