ΠΟΥΛΛΑΪΔΗΣ από Αυστραλία: "Δεν άρχισε καλά η Ανόρθωση, πάντοτε όμως βρίσκει τον τρόπο"

Στο στούντιο Ελληνικού ραδιοφώνου στην Αυστραλία "φιλοξενήθηκε" ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαϊδης. Ο πρώην παράγοντας της "Μεγάλης Κυρίας" μίλησε για την αναστήλωση των ορθόδοξων εκκλησιών στα κατεχόμενα, για την πολιτική ενώ σχολίασε και την φετινή πορεία της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

H Ανόρθωση βρίσκεται στην 7η θέση αρκετά πίσω από την κορυφή. Ποιος είναι ο φετινός στόχος σας;

"Φέτος ο στόχος ήταν η Ευρώπη. Πιστεύω πως είναι εφικτός ακόμη, δεν αρχίσαμε καλά όντως για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά η Ανόρθωση πάντοτε βρίσκει τον τρόπο, είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο και πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο της."

Η άποψη σας για το Κυπριακό ποδόσφαιρο;

"Η απήχηση που έχει είναι σαν θρησκεία στην Κύπρο. Όπως και στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι ψηλά στην ατζέντα. Κάθε Σαββατοκυρίακο ο καθένας θέλει να πάει στο γήπεδο. Πέφτει χρήμα στο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και έτσι το επίπεδο που έχουμε είναι ψηλό. Η πρώτη ομάδα που έφτασε στους ομίλους του Champions League ήταν η Ανόρθωση όταν νικήσαμε τον Ολυμπιακό."

Χαίρονται όταν ακούνε αυτό οι Παναθηναϊκοί (γέλια)... 

"Δεν το ξεχνάνε ακόμη (γέλια). Έχουμε ομάδες όπως η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ, ο Απόλλωνας, Ομόνοια που παίζουν συχνά στην Ευρώπη. Η παρουσία μας είναι μόνιμη και βρισκόμαστε ψηλά στις βαθμίδες.