Μια επιπλέον... αφορμή στα "θέλω" των Μαχητών!

Τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά ο Φύτος Κυριάκου και με μια ολοκληρωμένη εμφάνιση απέναντι στην ΠΑΕΕΚ έστειλε μηνύματα στον Γιούργκεν Στρέπελ.

Ο Κύπριος εξτρέμ με δυο ασίστ και ένα γκολ ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στην χθεσινή (16/11) φιλική αναμέτρηση της "Μεγάλης Κυρίας".

Στο αριστερό άκρο όπου και τοποθετήθηκε από τον Ολλανδό προπονητή ήταν πολύ δραστήριος, φτιάχνοντας πολλές προϋποθέσεις στην εστία των Κερυνειωτών, δίνοντας και δυο ασίστ στον Μπέκα Μικελτάντζε. Η κορυφαία στιγμή του Φύτου ήταν φυσικά το γκολ στο 38ο λεπτό όπου με κεφαλιά "διπλασίασε" τα τέρματα της Ανόρθωσης.

Στο "χέρι" του Στρέπελ είναι να συνεχίσει να δίνει παιχνίδια στους Κύπριους της Ανόρθωσης (κάτι που έκανε με Δημητρίου-Αρτυματά-Εγγλέζου και δικαιώθηκε) έτσι ώστε να επιτευχθεί ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της "Μεγάλης Κυρίας" για την ανάδειξη των Κύπριων ποδοσφαιριστών. Κάτι που επιθυμεί και το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Θυμίζουμε πως οι "Μαχητές" είχαν εκφραστεί δημόσια για την ανάγκη να παίζουν οι Κύπριοι που αντιλαμβάνονται στα μέγιστα τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του "Φοίνικα".