Ο ΝΤΟΥΡΙΣ στα άκρα/ Η λογική του ΣΤΡΕΠΕΛ

Στην προσπάθειά του να μάθει όσο το δυνατό καλύτερα την νέα του ομάδα, ο Γιούργκεν Στρέπελ προβαίνει σε αρκετές δοκιμές.

Μια εξ' αυτών, αφορά την ταυτόχρονη παρουσία στο αρχικό σχήμα των Ντούρις - Κατσιαράβα και την μετακίνηση του πρώτου στο πλάι. Και αυτό έχει την εξήγησή του...

Από την μία, το 4-4-2 είναι πιο δύσκολο να καθιερωθεί όταν υπάρχουν παίκτες που δεν φαίνεται να ταιριάζουν σε αυτό (Ράγιος - Λαβόρδε) και από την άλλη, η "Κυρία" υστερεί στα γκολ απ' τους εξτρέμ. Μέχρι και την έλευση του Ολλανδού τεχνικού, ο μοναδικός εξτρέμ που είχε σκοράρει ήταν o Μικελτάντζε στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την Δόξα.

Η παρουσία του Ντούρις στο αριστερό ή το δεξί άκρο της επίθεσης και όχι στην κορυφή, μπορεί από την μία να στερεί δημιουργία αφού ο Σλοβάκος δεν είναι παίκτης που έχει σε μεγάλο βαθμό το ένας με έναν στο ρεπερτόριό του αλλά από την άλλη προσφέρει το γκολ, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όταν σκόραρε δις.

Και αν αυτό συνδυαστεί με την έναρξη του Κατσιαράβα στο σκοράρισμα, τότε αυτομάτως η Ανόρθωση θα αποκτήσει δύο... γερούς πόλους στην επίθεσή της.