ΔΗΛΩΣΗ/Ο Δημήτρης Μασιάς λύνει την σιωπή του

Η ιστοσελίδα μας επανέρχεται σχετικά με το θέμα προσέγγισης της Ανόρθωσης στον διαιτητή Δημήτρη Μασιά. Ως γνωστό χθες το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αποκάλυψε πως στον διεθνή ΡΕΦ έγινε πρόταση για να αναλάβει ως Team manager στην ομάδα.

ΕΔΩ το δημοσιεύμά μας

Η αναφορά μας στηρίχθηκε σε εξακριβωμένες πληροφορίες από διάφορες πλευρές. Τα πιο πάνω μας επιβεβαιώθηκαν πλήρως από πλευράς του Δημήτρη Μασιά, όχι όμως από πλευράς Ανόρθωσης. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι στέλεχος της διοίκησης που μιλήσαμε μαζί του μας ανέφερε πως έγινε συνάντηση με τον Δημήτρη Μασιά πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν υποβλήθηκε πρόταση.

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα και την προσπάθεια που γίνεται για να παρουσιαστεί το δημοσίευμα μας ως φανταστικό, ως ανέκδοτο, ως αστείο είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε για να είμαστε απόλυτα σωστοί προς τις χιλιάδες των αναγνωστών μας.

Μιλήσαμε εκ νέου με τον Δημήτρη Μασιά από τον οποίο ζητήσαμε να σχολιάσει με δήλωση τα όσα αναφέραμε χθες στο ρεπορτάζ μας. Πλέον η αναφορά μας δεν στηρίζεται σε... κουβέντες αλλά σε γραπτή δήλωση του πρωταγωνιστή. 

Στο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ο διεθνής διαιτητής δήλωσε τα ακόλουθα:

"Έχει γίνει κάποια κρούση προς το άτομο μου από πλευράς της Ανόρθωσης. Απάντησα πως δεν επιθυμώ να δουλέψω οπουδήποτε μέχρι το καλοκαίρι".