Η Ανόρθωση συγχαίρει την Εθνική Νέων

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση δίνει συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για την πρόκριση στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να συγχαρεί την Εθνική Νέων U19 για την πρόκριση στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, την οποία κέρδισε τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου, μετρώντας μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Θέλουμε παράλληλα να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και στον ομοσπονδιακό προπονητή, Νεόφυτο Λάρκου, όπως και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Νέων για την πολύ καλή δουλειά που επιτέλεσαν, ώστε να γίνει κατορθωτό ένα τέτοιο αξιοσημείωτο επίτευγμα. Τα παιδιά με την σειρά τους έδειξαν να έχουν απεριόριστες δυνατότητες και ελπίζουμε πως θα μας εκπροσωπήσουν το ίδιο αντάξια και στην επόμενη φάση, φτάνοντας σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Νικόλας Παναγιώτου και Μιχάλης Ιωάννου είχαν ενεργή συμμετοχή και συνέβαλαν με την παρουσία τους στο να φτάσει η Εθνική ομάδα σε αυτή την επιτυχία. Μάλιστα στη νίκη επί της Λετονίας με 1-0 ήταν ο Μιχάλης Ιωάννου αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ, με τον σκόρερ Δανιήλ Παρούτη να προέρχεται από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης, Αυτή την περίοδο ο Παρούτης αγωνίζεται στην Ιταλική Νοβάρα.

Η τελική βαθμολογία:

1.Ρωσία…………………   5-1…7
2.Κύπρος………………. 1-2… 4
3.Λετονία………………. 3-3…4
4.Μαυροβούνιο………1-4… 1