«Κυρίαρχη» και στην Πάφο

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: «Korantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (14-25, 20-25, 19-25)

Κυρίαρχη η Ανόρθωση και στην Πάφο κέρδισε στη Σάλα «Αφροδίτη» τον «Korantina Ηomes» Παφιακό με 3-0 σετ και πέτυχε την 6η συνεχόμενη επιτυχία της που την διατηρεί στην κορυφή. Ο «Korantina Homes» Παφιακός προσπάθησε για το καλύτερο.

Η Ανόρθωση μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του «Korantina Homes» Παφιακού κερδίζοντας το πρώτο σετ 25-14. Παράλληλα, η «Κυρία» άνοιξε το σκορ.

Ανταγωνιστικό ήταν το δεύτερο σετ με τον «Korantina Homes» Παφιακό να δείχνει καλά στοιχεία, αλλά την Ανόρθωση να επιβάλλεται με 25-20 και να κάνει το 2-0 στην Πάφο.

Στο τρίτο σετ το θέαμα ήταν αρκετά καλό με την Ανόρθωση να κερδίζει 25-19 και τον αγώνα με 3-0 σετ. Ο κόουτς του «Korantina Homes» Παφιακού έδωσε την ευκαιρία και στις 12 παίκτριές του να αγωνιστούν.

«Korantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Τολεντίνο, Γιωργάλλα, Μίλκα, Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Τοάζζι – Λίμπερο: Ρ. Κουππή. – Αλλαγές: Δημητρίου, Νικολάου, Χαραλάμπους, Σάββα.

AΝΟΡΘΩΣΗ(Α. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Bασιλείου, Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου, Ράντονιτς, Καετάνο, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κακουρή, Σιακίδου.