Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς

Η Ανόρθωση ενημερώνει για τους παίκτες της που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις...

"Με τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών μας με τα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα, με τους Δημητρίου, Στρούνα, Ντούρις, Κατσαράβα, Ιωάννου, Παναγιώτου και Οικονομίδη να ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα και την πλειοψηφία τους να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ιωάννου και Παναγιώτου αγωνίστηκαν βασικοί στη νίκη της Εθνικής Νέων επί της Λετονίας με 1-0, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση της Εθνικής μας στον Elite Round. Στο μοναδικό τέρμα που επιτεύχθηκε και χάρισε τη νίκη στην Εθνική μας συμμετείχε και ο Ιωάννου, καθώς ήταν από δική του εκτέλεση κόρνερ που ο Παρούτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Βασικός σε ολόκληρο το παιχνίδι με αντίπαλο τη Βουλγαρία στη θέση του αριστερού μπακ αγωνίστηκε ο Στρούνα, ο οποίος μάλιστα κατέγραψε και ασίστ στο γκολ που πέτυχε η Σλοβενία στην ισοπαλία 1-1 με τη Βουλγαρία ενώ ως αλλαγή στο 75ο λεπτό πέρασε ο Νίκα Κατσαράβα στη νίκη της Γεωργίας επί του Καζακστάν με 2-1. Όσο αφορά τους Ντούρις και Οικονομίδη, οι δύο τους έμειναν στο πάγκο στις ήττες της Σλοβακίας και Κύπρου από τη Τσεχία και τη Νορβηγία αντίστοιχα. Τέλος, ο Δημητρίου αντικατέστησε τον Α. Παρασκευά στο 63ο λεπτό στο ισόπαλο 1-1 της Εθνικής Ελπίδων με την Γεωργία".